ВІДДІЛ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ, ЦИФРОВИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ ТА ЦИФРОВІЗАЦІЇ ІНФОРМУЄ

ПРАЦІВНИКИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН ТРЕНІНГУ З ПИТАНЬ КІБЕРБЕЗПЕКИ, КІБЕРГІГІЄНИ І ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ

Працівники Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації взяли участь в онлайн тренінгу з питань кібербезпеки, кібергігієни і захисту інформації, який проводився Управлінням цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської обласної державної адміністрації спільно з Обласним інформаційно-аналітичним центром, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Метою онлайн навчання стало удосконалення знань працівників органів виконавчої влади в області інформаційних технологій та поглиблення рівня їх компетентності з питань кібербезпеки і захисту інформації.

Під час тренінгу його учасники спільно з фаховими експертами, комплексно розглянули управління кібербезпекою як окремим видом операційної діяльності, як органів влади, так і підприємств будь-якої форми власності. Також опрацювали законодавчу базу у сфері кібербезпеки та технічного захисту інформації. Торкнулись основних заходів із забезпечення кібербезпеки в органах влади. Таке опанування новими практичними навичками із впровадження інструментів кібербезпеки та кібергігієни і реалізація їх в практичній площині, дозволить покращити діяльність органів публічної влади району, і тим самим підвищиться рівень якості надання державних послуг громадянам.

Перейти до вмісту