РОБОЧА НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ОРГАНІВ ЦЕНТРАЛЬНИХ ОРГАНІВ ВИКОНВЧОЇ ВЛАДИ В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ(ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

Чергова щотижнева нарада з керівниками територіальних органів центральних органів виконавчої влади відбулась 29 березня в Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації під головуванням очільника райдержадміністрації Василя САМОКИША.

По першому порядку денному щодо результатів проведення навчань-семінарів щодо організації харчування дітей у закладах освіти Білгород-Дністровського району інформував заступник начальника Білгород-Дністровського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Сергій ШАПОВАЛ, який акцентував увагу на семінари, які мають відбутися найближчим часом у Білгород-Дністровському районні задля належного контролю організації безпечного харчування дітей в закладах освіти. Відовідно до наступного питання порядку денного, про результати моніторингових виїздів щодо водопостачання та водовідведення у населених пунктах Старокозацької  територіальної громади, слово було надано завідувачці відділу районного відокремленого підрозділу ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ» Тетяні ДОРОШЕНКО. Доповідачка довела до відома присутніх про результати виїзду спеціалістів лабораторії та зазначила, що у ході перевірки були відібрані проби питної води на мікробіологічні показники та на санітарно-хімічні, а також перевірено стан артезіанських свердловин, резервуарів чистої води, водопровідних мереж тощо. Стосовно питання третього порядку денного про організацію проведення  Дня довкілля в рамках реалізації двомісячника благоустрою населених пунктів доповідала т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального  господарства Білгород-Дністровської районної адміністрації Галина ДОБРЄВА. Доповідачка окреслила план роботи щодо проведення Дня довкілля, довела до відома  розподіл територій в розрізі громад відповідно до територіальних органів. Про проведену роботу щодо активних програм зайнятості (ваучер, підтвердження кваліфікації для зайнятих осіб) учасників наради ознайомила директор МРЦЗ Ніна ПРИНЦ. Піл час доповіді акцентовано увагу на робочих зустрічах з представниками територіальних громад, навчальних закладів для налагодження співпраці для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.

 Стосовно стану справ за відповідними напрямками роботи інформували інші керівники територіальних органів.

Перейти до вмісту