РОБОЧА ЗУСТРІЧ В БІЛГОРОД – ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

З метою наближення соціальних послуг до населення району, створення системи оперативного і безперешкодного реагування на потреби жителів територіальних громад, 15 березня 2023 року, відбулася робоча зустріч керівництва Білгород – Дністровської районної (військової) адміністрації з в.о директора Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Ніною Принц.

В ході зустрічі в.о директора філії Ніна ПРИНЦ надала детальну інформацію щодо активних програм зайнятості (ваучер, підтвердження кваліфікації для зайнятих осіб).

Громадяни окремих категорій, які не мають статусу безробітного, для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці мають можливість скористатись послугою з видачі ваучера на перепідготовку, за робітничою професією, підготовку за спеціальністю, для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти (крім третього /освітньо-наукового/ освітньо-творчого/ рівня вищої освіти), спеціалізацію та підвищення кваліфікації за професіями і спеціальностями.

Зустріч пройшла в режимі активного діалогу, під час якого були отримані відповіді та надані консультації щодо механізму отримання ваучера, категорій осіб, які мають право ним скористатися та нюансів організації навчання за ваучером у закладах освіти. Була надана інформація й стосовно Кваліфікаційного центру з присвоєння /підтвердження кваліфікації за професією «Електрогазозварник» та проведення спеціального навчання з охорони праці на базі в Одеського центру професійно-технічної освіти ДСЗ.

Перейти до вмісту