УЧАСТЬ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ У ВИЇЗНІЙ НАРАДІ З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ БЕЗПЕЧНОГО ТА ЯКІСНОГО ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

Про необхідність дотримання принципів Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) під час організації дитячого харчування, вимог Санітарних регламентів для закладів освіти та інші нагальні питання щодо забезпечення здорового харчування здобувачів освіти в навчальних закладах Білгород-Дністровського району були розглянуті під час кущової наради, що відбулась на базі Саратської селищної ради.

За дорученням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, в засіданні взяла участь в.о. начальника відділу освіти, культури, спорту та охорони здоров’я райдержадміністрації Оксана МЄРКУЛОВА.

Також в нараді взяли участь начальник РУ Держпродспоживслужби в Одеській області Петро СЬОМІК, начальник відділу з питань дотримання санітарного законодавства РУ Держпродспоживслужби в Одеській області Сергій ШАПОВАЛ, головний спеціаліст відділу безпечних харчових продуктів РУ Держпродспоживслужби в Одеській області Світлана МАРГАРІТ, представники закладів освіти Саратської селищної, Плахтіївської, Петропавлівської, Успенівської та Кулевчанської сільських територіальних громад, а також постачальники харчових продуктів.

Під час роботи семінару, учасники заходу мали змогу поставити запитання виступаючим та отримати вичерпні відповіді та практичні рекомендації з ведення необхідної документації із вищезазначених питань.

Перейти до вмісту