ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ У БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

9 березня поточного року в Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під головуванням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, за участі заступника голови Максима БРИТКОВА.

В роботі комісії взяли участь представники РУ ГУ ДСНС України та РВ ГУ НП в Одеській області, керівники структурних й територіальних підрозділів району.

З доповіддю з першого питання порядку денного про поліпшення санітарно-епідеміологічного стану на території району перед присутніми виступила завідувач Білгород-Дністровського районного відокремленого підрозділу ДУ «Одеський ОЦПХ МОЗ» Тетяна ДОРОШЕНКО, співдоповідач – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білгород-Дністровького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Сергій ШАПОВАЛ.

З інформацією про запобігання пожеж в житловому секторі та загибелі людей на пожежах, перегляд (оновлення) списків уразливих верств населення, а саме одиноких громадян похилого віку, багатодітних, малозабезпечених, соціально незахищених сімей та визначення або заборону використання водних об’єктів для відпочинку людей на території району перед учасниками наради виступив т.в.о. начальника Білгород-Дністровського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Андрій КЛІМОВ. Останнім питанням порядку денного було затвердження плану роботи комісії з питань ТЕБ та НС на 2023 рік.

Під час розгляду питань, члени комісії ТЕБ та НС вносили свої пропозиції. За результатами доповідей та з урахуванням їх обговорення й внесених пропозицій, комісією ТЕБ та НС було прийнято ряд рішень і надані доручення відповідним посадовим особам.

Перейти до вмісту