ВІН ПІШОВ ЗА НЕБОКРАЙ У 21 РІК

На самому злеті обірвалося молоде життя ще одного захисника України, жителя села Старокозаче – старшого солдата ШИНКАРЮКА Володимира В’ячеславовича (03.09.2021 р.н.).

Він народився і виріс у Старокозачому. Після закінчення Старокозацького професійного аграрного ліцею, у 2019 році, був призваний на строкову службу. Коли почалась війна, Володимир, без вагань, пішов боронити рідну землю від загарбників.

25 лютого 2023 року, виконуючи бойове завдання, проявивши мужність та героїзм у бою з переважаючими силами противника, Володимир ШИНКАРЮК загинув в районі н.п. Червонопопівка, Сєверодонецького району Луганської області.

Відтепер він назавжди залишиться у пам’яті своїх рідних, друзів та односельців 21 річним юнаком, добрим, товариським, вірним, з відкритим серцем та щирою усмішкою.

Прощання із старшим солдатом ШИНКАРЮКОМ Володимиром В’ячеславовичем відбудеться у його рідному селі Старокозаче, 06.03.2023 р. о 10:00, за адресою: вул.Чкалова, буд.31.

Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація висловлює щирі співчуття родині, близьким та побратимам загиблого.

Спочивай з Богом, наш Герой – Володимир ШИНКАРЮК!

Перейти до вмісту