НОВИНИ ГРОМАД: ДИВІЗІЙСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

ПРИДБАННЯ АВТІВОК ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Сила будь-якої армії залежить від її мобільності. Транспорт на фронті – це постійна потреба. Нажаль, автомобілі під час війни дуже швидко виходять із ладу. І причина не в їхній якості, а в постійних ворожих обстрілах і попаданнях. Ремонт чи відновлювання авто на фронті є справою непростою, а в більшості випадків – просто неможливою. Тому мешканці Дивізійської територіальної громади, без вагань, долучилися до естафети придбання та передачі автівок Перемоги для військовослужбовців ЗСУ.

Один автомобіль був придбаний за кошти, зібрані під час благодійних ярмарків, організованих відділом освіти Дивізійської сільської ради. Друге авто придбано за кошти фермерського господарства.

Дивізійський сільський голова Валентин СКАЛОЗУБ у своєму відеозверненні щиро подякував відділу освіти за організацію і проведення в закладах освіти Дивізійської сільської ради благодійних ярмарків, під час яких була зібрана значна сума. Також подякував сільгоспвиробникам за постійну підтримку і надання всебічної допомоги та всім небайдужим мешканцям громади, від мала до велика, за участь у зборі коштів на автомобілі для захисників України і висловив сподівання, що автівки служитимуть добре та допомагатимуть нашим військовим виконувати бойові завдання.

Перейти до вмісту