ОЗНАЙОМЛЕННЯ ІЗ РОБОТОЮ АГРОХІМІЧНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ В СФГ “БАЛКАНИ”

СФГ “Балкани”, яке очолює Радослав ЗЛАТОВ, одне з небагатьох сільськогосподарських підприємств району, що активно застосовує можливості власної агрохімічної лабораторії, яка має широкий спектр можливостей, при цьому, надаючи послуги всім охочим.

В ході свого робочого візиту до СФГ “Балкани” з питань дотримання правил техніки безпеки та здійснення заходів з охорони праці на підприємстві, головний спеціаліст з питань охорони праці та техніки безпеки Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Валентин МОГУРЯН ознайомився із роботою агрохімічної лабораторії “Балкани LAB” та провів розмову із завідувачем лабораторії Григорієм МОРОЗОМ.

Під час зустрічі Григорій Богданович розповів про роботу лабораторії, її досягнення та перспективи.

За його словами, вагомий внесок у високі показники врожайності, які досягає СФГ “Балкани”, є і агрохімічної лабораторії, де фахівці якісно оцінюють насіннєвий матеріал, грунти, мінеральні й органічні добрива, необхідну кількість їх внесення. Адже відомо, що одним з основних елементів точного землеробства є диференційне внесення добрив у грунт, що значно підвищує врожайність, зменшує використання добрив та заощаджує матеріальні затрати господарства на вирощування врожаю.

Станом на сьогодні агрохімічна лабораторія “Balkany LAB” активно досліджує зразки не лише своєї, а й інших аграрних компаній, зокрема, фермерських господарств.

Перейти до вмісту