ПІДВИЩЕННЯ ЗНАНЬ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ РАЙОНУ

З метою підвищення рівня знань з охорони праці та дотримання правил техніки безпеки в сільськогосподарських підприємствах Білгород-Дністровського району, головний спеціаліст з питань охорони праці та техніки безпеки Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Валентин МОГУРЯН провів виїзне навчання на базі СФГ “БАЛКАНИ” для керівного складу господарства. У ході навчання була надана практична та методична допомога, з метою попередження виробничого травматизму під час виконання сільськогосподарських робіт, а також було зазначено про необхідність своєчасного проведення інструктажів із записом до відповідних журналів.

Очолює господарство Радослав Миколайович ЗЛАТОВ. Користуючись нагодою, Валентин МОГУРЯН вручив заступнику директора господарства Анатолію Миколайовичу УЗУПОВУ, який відповідає за охорону праці та дотримання техніки безпеки, посвідчення про проходження навчання з питань охорони праці за напрямками «Правила охорони праці в сільськогосподарському виробництві» та «Охорона праці посадових осіб».

В ході зустрічі спеціаліст з питань охорони праці поспілкувався з представниками СФГ “БАЛКАНИ” про поточну ситуацію в господарстві, проведенням комплексу осінньо польових робіт та підготовкою до весни. Також Анатолій УЗУПОВ розповів про волонтерську діяльність, яку здійснює фермерське господарство, ремонтуючи техніку для потреб ЗСУ та значний внесок працівників у спільну перемогу.

Перейти до вмісту