ДОТРМАННЯ ПРАВИЛ ОХОРОНИ ПРАЦІ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ РАЙОНУ

З метою підвищення рівня знань з охорони праці та дотримання правил техніки безпеки в сільськогосподарських підприємствах Білгород-Дністровського району, головний спеціаліст з питань охорони праці та техніки безпеки Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Валентин МОГУРЯН провів виїзне навчання на базі СВК “Єдність народів” для керівного складу господарства. У ході навчання була надана практична та методична допомога, з метою попередження виробничого травматизму під час виконання сільськогосподарських робіт, а також було зазначено про необхідність своєчасного проведення інструктажів із записом до відповідних журналів.

Сьогодні СВК “Єдність народів” налічує 27 працівників. Очолює господарство Валерій Олександрович ЗЛАТОВ. Користуючись нагодою, Валентин МОГУРЯН вручив Валерію ЗЛАТОВУ посвідчення про проходження навчання з питань охорони праці за напрямками «Правила охорони праці в сільськогосподарському виробництві» та «Охорона праці посадових осіб».

Окрім проведення навчання, спеціаліст з питань охорони праці поспілкувався з директором СВК “Єдність народів” Валерієм ЗЛАТОВИМ та головним агрономом господарства Степаном ЯНЄВИМ про поточну ситуацію в господарстві, проведенням комплексу осінньо польових робіт та підготовкою до весни.

За словами головного агронома, загальний стан посівів задовільний, і хоч значна нестача вологи і дошкуляє аграріям, все ж, вони мають надію на хороші показники врожайності у прийдешньому році.

Перейти до вмісту