УЧАСТЬ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ В ОБЛАСНІЙ СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ

7 лютого 2023 року в.о. голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації  Тетяна ДОМЧИНСЬКА спільно із головами територіальних громад, представниками правоохоронних, рятувальних та військових підрозділів взяла участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, під головуванням начальника ОДА Максима МАРЧЕНКА.

Відповідно до першого питання порядку денного щодо інформування очільників райдержадміністрацій про поточний стан справ у районах, Тетяна ДОМЧИНСЬКА  доповіла про ситуацію у Білгород-Дністровському районі за минулий тиждень.

Далі слово для доповідей надавалось директорам департаментів та іншим учасникам обласної наради.

Так, генеральний  директор  «ДТЕК Одеські електромережі» Дмитро ГРИГОР’ЄВ  і директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон ШАЛИГАЙЛО доповіли  про забезпечення роботи й стабілізації енергосистеми Одеської області.

Про виконання завдань щодо якісного проведення мобілізації на території Одеської області інформували директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій ГОТКО та начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Станіслав НІКОЛАЙЧУК.

Павло БУЛАНОВИЧ, директор Департаменту екології та природних ресурсів, доповів про стан роботи з розрахунку завданої шкоди навколишньому природному середовищу Одеської області внаслідок російської агресії.

За підсумками селекторної наради були надані відповідні доручення керівникам районних військових адміністрацій.

Перейти до вмісту