ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ОБОРОННОЇ РОБОТИ, ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

Продовжується перевірка простійших  укриттів в освітніх закладах міста Білгород-Дністровського

3 січня 2023 року черговий моніторинговий виїзд начальника відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Михайла ЛАВРИКА, у складі спільної  робочої групи. був здійснений до закладу загальної середньої освіти №1 м Білгорода-Дністровського.

До складу групи увійшли представники органів управління освіти, міської ради та інші. Метою моніторингу було проведення огляду захисних споруд цивільного захисту в закладі, щодо готовності засобів укриття гарантувати безпечне перебування в ньому здобувачів очвіти та працівників установи, відповідно до доручення голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША.

Перевірка проводилась не лише захисних споруд, а й стосовно цілого комплексу засобів укриття, які сприяють безпеці освітнього процесу – безпечність прилеглих територій, готовності локальних систем оповіщення, розчистка евакуаційних шляхів і розміщення планів евакуації, дообладнання споруд подвійного призначення для забезпечення безпеки дітей та персоналу тощо.

Загальна оцінка за результатами огляду – простійше укриття готове до експлуатації.

Перейти до вмісту