ВІДДІЛ ЕКОНОМІКИ ТА АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ

ОБСТЕЖЕННЯ ВИНОГРАДНИХ НАСАДЖЕНЬ В ТОВ «АГРОФІРМА «ШАБО»

Кожен майстер виноробної справи добре знає, що виноград — культура ніжна та примхлива, яка потребує делікатного догляду. Врожай має бути вчасно зібраний і правильно збережений. Адже лише з бездоганного винограду можна створити справжнє вино з вишуканим смаком.

Тому велике значення має вчасне обстеження виноградної лози на наявність хвороб, врожайності тощо. Про це добре знають в ТОВ «Агрофірма «Шабо», де наприкінці листопада спільною робочою групою, до складу якої увійшли представники відділу економіки та агропромислового розвитку Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації та агрофірми, було проведено виїзне обстеження виноградних насаджень товариства. Метою обстеження стало визначення доцільності подальшої експлуатації виноградних насаджень.

В ході обстеження фахівці оглянули виноград сорту Трамінер рожевий (клон VCR-6, клон R-1) на ділянці №25 і 26, площею 13,28 і 11,23 га відповідно, Каберне Савіньйон (клон 169) на ділянці №413, площею 9 га та Савіньйон Блан (клони 241/242 та 316/317) частина ділянки №40, площею 1 га.

За результатами обстежень були складені відповідні акти.

Перейти до вмісту