НАРАДА ПО ПИТАННЯМ РОЗМІЩЕННЯ ВПО В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

24 листопада в Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації відбулась селекторна нарада з відповідальними особами відділів соціального захисту населення з питань соціального захисту ВПО в територіальних громадах щодо стану роботи з розміщення вимушених переселенців.

Від управління соціального захисту Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації участь в онлайн нараді взяли т.в.о. начальника управління соціального захисту населення Білгород-Дністровської РД(В)А Наталія МАТРІКАЛО, т.в.о. першого заступника начальника управління соціального захисту населення Жанна ХМІЛЕВСЬКА та головний спеціаліст відділу з питань координації надання соціальних послуг та підтримки сім’ї управління соціального захисту населення Алла КОНОНЕНКО.

У ході зустрічі увага учасників наради зверталась на активізації зусиль усіх причетних осіб та пришвидшенні роботи з облаштування місць для не менше ніж 50 осіб внутрішніх переселенців по кожній громаді. Розміщення ВПО має відповідати усім чинним вимогам законодавства та санітарно-епідемічних норм.

Перейти до вмісту