БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ ЗУСТРІЧАЄ СВОЇХ ГЕРОЇВ

6 листопада у місті Білгороді-Дністровському відбулася знакова подія. Квітами, міцними обіймами, сльозами радості і вдячності, містяни зустрічали своїх земляків, 7 воїнів-захисників, які повернулися з російського полону. У визначній події взяли участь рідні, друзі, побратими, командування гарнізону, військової частини, керівництво району та міста.

Вітаючи військовослужбовців із поверненням на рідну землю, перший заступник голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА, від себе особисто, від імені голови райдержадміністрації Василя САМОКИША та всіх жителів району, подякувала захисникам за мужність, стійкість та незламність, за вірність військовій присязі і українському народу, рідним та близьким бранців – за терпіння, любов і непохитну віру, з якою вони чекали на повернення своїх синів і батьків. А також, Тетяна ДОМЧИНСЬКА побажала всім миру, злагоди, здоров’я та перемоги.

Військовослужбовців було звільнено 13 жовтня під час обміну 20 наших воїнів. Серед звільнених захисників: чотирнадцять воїнів Збройних Сил України, чотири бійці Територіальної оборони, один воїн національної гвардії і один з Військово-морських сил.

По завершенню обміну, що проходив за безпосередньої участі Координаційного штабу з питань поводження із військовополоненими, протягом декількох тижнів хлопці проходили процес реабілітації, отримували необхідну медичну та психологічну допомогу і сьогодні їх зустріли на рідній землі.

Робота щодо повернення усіх наших захисників триває. Головна мета, над якою працює Держава, усі компетентні органи і структури – повернення усіх наших військовослужбовців і громадян додому.

Нагадаємо, довіряйте інформації про ваших близьких лише державним уповноваженим інституціям, а саме – Координаційному штабу з питань поводження з військовополоненими, який об’єднує в собі понад 10 державних установ та організацій.

Оприлюднення у соціальних мережах персональних даних військовополонених та безвісти зниклих може зашкодити їх безпеці та ускладнити процес перемовин щодо обміну.

Повертаємо і повернемо! Слава Україні!

Перейти до вмісту