НАРАДА ОСВІТЯН В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

У понеділок, 12 вересня, в Білгород-Дністровській районній державній (військовій) адміністрації відбулась нарада за участі керівників управлінь та відділів освіти.

За дорученням голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василя САМОКИША, нараду провела заступник голови Тетяна ДОМЧИНСЬКА.

Одне із головних питань, які стояли на порядку денному, «Безпека дітей в умовах воєнного стану та забезпечення пожежної безпеки в закладах освіти». З інформацією з даного питання перед присутніми виступив заступник начальника управління-начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білгород-Дністровського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Олександр ЧУХАНЕНКО.

Із станом підготовки закладів освіти району до опалювального сезону 2022-2023 рр. учасників наради ознайомила т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Галина ДОБРЄВА.

Далі слово надавалось керівникам управлінь та відділів освіти, які інформували присутніх про організацію освітнього процесу в підпорядкованих їм закладах освіти, а саме обладнання захисних споруд, створення та облаштування у закладах освіти споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів, проведення інструктажів, практичних навчань і тренувань учасників освітнього процесу щодо дій у разі оголошення надзвичайної ситуації, зокрема, сигналу «Повітряна тривога», інших відповідних сигналів оповіщення, структуру та режим роботи закладів освіти відповідно до обраної форми здобуття освіти та специфіки їх роботи, забезпечення дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти у зв’язку з  поширенням короновірусної хвороби (COVID-19) тощо.

Перейти до вмісту