УЧАСТЬ ГОЛОВИ-НАЧАЛЬНИКА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЯ САМОКИША В СЕРПНЕВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ПЕДАГОГІВ КУЛЕВЧАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

23 серпня 2022 року, під час свого перебування з робочим візитом у Кулевчанській територіальній громаді, голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ взяв участь в роботі щорічної серпневої педагогічної конференції, що проходила на базі Кулевчанського опорного закладу-ліцею з початковою освітою та гімназією. Участь у конференції також взяли  Кулевчанський сільський голова Михайло ПОПОВ, секретар сільської ради Діана ПОЛЬЖОК, начальник відділу ОКМС Лілія КАЧАНОВА, провідний спеціаліст відділу ОКМС Станіслав ПЕТКОВ, генеральний директор ФГ  «Кулевча» Ігнат БРАТІНОВ, керівник організації СВК «Сергіївка» Іван СИРОВ, старости сіл, представники закладів освіти громади.

Звертаючись із вітальним словом до учасників конференції, Василь САМОКИШ подякував педагогам та працівникам освітніх закладів за  титанічний труд, який вони здійснюють у справі виховання підростаючого покоління, за їх професіоналізм, відповідальність та сумлінність і побажав нових досягнень й перемог на їх педагогічному фронті. Також голова райдержадміністрації відзначив роботу усіх причетних з підготовки навчальних закладів до нового навчального року в умовах воєнного стану і вручив Грамоти Білгород-Дністровської районної державної адміністрації представникам великої освітянської родини Кулевчанської сільської ради.

Того дня на адресу педагогів лунали слова подяки і вдячності, вручались грамоти й подарунки і від інших гостей та запрошених.

В свою чергу педагогічний колектив опорного закладу підготував яскраву святкову частину заходу, яка надовго залишиться у спогадах усіх учасників конференції своїм патріотичним та натхненним забарвленням.

По закінченню урочистої частини конференції, педагоги продовжили свою роботу на засіданнях секційних методичних об’єднань.

Перейти до вмісту