ПРО ЗМІНИ ДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗДІЙСНЕННЯ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ ПІД ЧАС НАРАДИ З ГОЛОВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

У ході чергової наради з головами територіальних громад, що відбулась 18 липня під головуванням першого заступника голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ, було обговорено ряд нагальних питань поточної життєдіяльності територіальних громад нашого району. Зокрема, т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ райдержадміністрації Галина ДОБРЄВА у своїй доповіді наголосила на активізації підготовки об’єктів інфраструктури району до опалювального сезону 2024/2025 років, збільшенні закупівель твердого палива, упорядкуванні сміттєзвалищ та покращенні якості водопостачання в населених пунктах громад. Головний спеціаліст відділу мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Віктор ОСТАПЕНКО інформував про хід оповіщення мешканців населених пунктів територіальних громад району та проведення інших заходів щодо мобілізації людських ресурсів у розрізі громад. Про зміни у чинному законодавстві, а саме, внесення змін до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених ЗУ «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, присутнім[…Читати далі…]

Читати далі

ОСОБЛИВА УВАГА ДО ВИРІШЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

Сьогодні, 18 липня, у Білгород-Дністровському районі з робочим візитом перебував член постійної робочої групи, в.о.заступника начальника відділу з питань використання земель та водних об’єктів управління розвитку земельних відносин Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської облдержадміністрації Ігор ПРАВЕДНИЙ. Метою візиту стало вирішення проблемних питань щодо наповнення місцевих бюджетів від сплати за землю та забезпечення дотримання законодавства у сфері земельних відносин. Спільно із головним спеціалістом юридичного відділу Валерією ФОМЕНКО та головним спеціалістом відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації Наталією ЧЕГЛАТОНЄВОЮ, Ігор ПРАВЕДНИЙ провів зустрічі з представниками Старокозацької сільської та Саратської селищної рад. Під час зустрічей обговорювались питання переліку чинних договорів оренди землі комунальної власності та реєстр договорів оренди комунальної власності.

Читати далі

ЧАС ПОВЕРТАТИ СВОЄ! НЕ ЧЕКАЙ НА ПОВІСТКУ – ВСТУПАЙ ДО ЛАВ ЗСУ

Долучитися до захисту Батьківщини й спрямувати свої зусилля на здобуття Перемоги, не очікуючи повістки, можна, звернувшись до відповідного ТЦК та СП. Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 14:00 до 17:00. Телефони для консультацій: 048 752 82 62 – з юридичних питань. 048 752 82 61 – з соціальних питань щодо: – одноразової грошової допомоги відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни”; – оформлення документів для отримання пенсії по втраті годувальника; – оформлення документів для отримання статусу учасника бойових дій. 048 752 82 64 – з мобілізаційних питань щодо: – військового обліку, – підстав і порядку реалізації права на відстрочку, – порядку здійснення бронювання. 048 41 25 002 – з питань щодо: – рекрутингу, – контрактної служби в ЗСУ, – вступу до військових вищих навчальних закладів.

Читати далі
Перейти до вмісту