РОБОЧИЙ ВИЇЗД ДО ТОВ «МИКОЛАЇВКА»

З метою моніторингу дотримання правил техніки безпеки та здійснення заходів з охорони праці у сільськогосподарських підприємствах району під час проведення жнивної кампанії 2024 року, головний спеціаліст з питань охорони праці та техніки безпеки Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Валентин МОГУРЯН здійснив робочий виїзд до ТОВ «Миколаївка» директором якого є Федір Іорданович МЕРАДЖИ. Підприємство займається вирощуванням зернових та зернобобових культур, соняшнику, ріпаку, кукурудзи. Під час зустрічі із керівником господарства та головним інженером, який на підприємстві відповідає за техніку безпеки та охорону праці Василем Матвійовичем ВАСИЛЕВСЬКИМ, були обговорені питання дотримання на підприємстві питань з охорони праці та техніки безпеки, а також була надана практична й методична допомога, з метою попередження виробничого травматизму під час виконання польових та інших робіт. Слід зазначити, що всі спеціалісти вищої керівної ланки, які відповідають за охорону праці та дотримання техніки безпеки у господарстві, у свій час пройшли фахове навчання та отримали посвідчення.

Читати далі

Єдиний центр рекрутингу ССО – це перш за все про людей!

Це нормально, що перший крок може наводити страх, нерозуміння, тому розказують поетапно: Етап 1: Їх ціль – це якість, а не кількість, тому вони надають можливість обрати самостійно вакансію, навіть якщо не маєш потрібного досвіду. Вакансії можна проглянути на Telegram-каналі. Етап 2: Телефонуйте на гарячу лінію 0800357174, заповнюйте анкету або звертайтеся до офісу за адресою: Київ, Оболонська набережна, 7.  Графік роботи: 09:00 – 18:00 Етап 3: Далі вас чекає попередня співбесіда з рекрутером, де ви зможете розказати трошки про себе (де і на кого навчалися, ким працювали), будуть розглянуті питання, які викликають сумніви та інтерес. Слід зазначити, що ваші дані не будуть передані третім сторонам. Після цього у вас буде час все обдумати та рухатися далі. Етап 4: Заключним етапом буде співбесіда з майбутньою командою, на якій ви закріпите всі попередні домовленості по обраній вакансії. При успішному проходженні співбесіди, заповнюють потрібні документи, ви отримуєте відношення, яке гарантує приналежність до обраного підрозділу[…Читати далі…]

Читати далі

ЙДЕ ЗБІР ВРОЖАЮ В ПП «АФ «АВАНГАРД»

У будні й вихідні, не дивлячись на спеку й суховії жнивують аграрії приватного підприємства «АФ «Авангард». Радують показники урожайності керівника господарства Антона Васильовича ГОНЧАРА. Озимий ячмінь, убраний з площі 149 га, дав урожайність – 42,5 ц/га, горох, під який у господарстві відведено 25 га посівних площ, урожайність – 30 ц/га. На завершальному етапі скоси ріпаку (300га) й озимої пшениці (751 га). Окрім того, в господарстві вирощують соняшник. Ним в агрофірмі засіяно 244 га.

Читати далі
Перейти до вмісту