Які виклики стоять перед підприємцями в процесі впровадження харчового законодавства та як швидко знайти вирішення питань

Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood продовжує інформувати виробників харчових продуктів про зміни в харчовому законодавстві.

Наступний блок стосується особливостей вимог до для малих і ремісничих виробників. Зокрема, на що слід звернути увагу підприємцям під час впровадження харчового законодавства. З якими викликами вони зіштовхнуться під час застосування нових правил і вимог. Це можуть бути питання фінансових та кадрових ресурсів, обмежений простір виробничих приміщень, невідповідне обладнання тощо.
З інфографіки ви дізнаєтеся, які рішення допоможуть швидко і ефективно вирішити ці питання.

Більше корисних інфографік тут➡️https://minagro.gov.ua/…/korysni-infohrafiky-u-sferi…

Довідково: EU4SaferFood– проєкт Європейського Союзу, який допомагає Україні вдосконалити систему контролю у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин, який допомагає Міністерству аграрної політики та продовольства України та Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Зокрема, у розробці та впровадженні ключових реформ на основі права ЄС у сферах безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин, а також фітосанітарії; вдосконаленні української системи державного контролю у цих сферах для забезпечення узгодженості зі стандартам ЄС.

Перейти до вмісту